Skip to main content

REPORTS AND LINKS

Schweizer Bauer  21.04.2024 (German)
Ein Berner ist Rekordweltmeister im Käsemachen

Schweizer Bauer  21.04.2024 (German)
Feierlicher Empfang für Weltmeister

Nebelspalter 05.04.2024 (Deutsch)
Diese Schweizer Käse sind Weltklasse

Tele Bärn 21.04.2024 (German)
Käse-Weltmeister Michael Spycher geehrt (minute 5:26)

Télévision Suisse Romande 04/2024 (French)
Le Bernois Michael Spycher couronné champion du monde du fromage pour la quatrième fois

SRF 10 vor 10 04/2024 (German)
Käser Michael Spycher gewinnt World Championship Cheese Contest

CBS NEWS 03/2024 (English)
World Championship Cheese Contest underway in Madison

Dairy Reporter 03/2024 (English)
What's Hornbacher, the 2024 World Champion Cheese?

Culture Cheese Magazine 03/2024 (English)
The Top 20 Cheeses in the World Announced

Planet Cheese 01/2024 (English)
planet cheese_Rockflower_Bound of Glory 01/2024

Good Cheese 2023-24 (English)
From the mountain to the top of the world

BBC Travel "World's Table" (Englisch)
Emmentaler_ Switzerlands king of cheeses 09/2023

EL TOQUE GOURMINO (Spanish)
Sobremesa_Enric Cannut 10/2023

Gourmino Emmentaler des caves humides (English)
Profession fromager no 108 / sept_oct 2023

Gourmino Emmentaler des caves humides (French)
Profession fromager no 108 / sept_oct 2023

The Cheese to Beat 11/2022 (English)
Planet Cheese 11/2022

Traditional Swiss (English)
Culture Cheese 05/2022

Markus Hengartner_Robin Straub, Village Dairy Rohrenmoos (German)
Volg Öise Lade 03/2023

Roland Sahli, Managing Director Gourmino AG (German)
Loiseau_Roland Sahli Affinage in the Mountain 01/2023

Urs Leuenberger, Mountain Dairy Vorderfultigen (German)
Loiseau_Urs Leuenberger WCA 01/2023

Urs Leuenberger, Mountain Dairy Vorderfultigen
Le Temps_Urs Leuenberger WCA 01/2023

Michael Hanke, Village Dairy Combremont (German)
Gault Millau_Swiss Cheese Awards 10/2022

Bernhard Meier, Mountain Dairy Hüpfenboden (German)
Gault Millau_Hüpfenboden 06/2022

Stefan Haldner, Village Dairy Sommeri (German)
Thurgauer Tagblatt_WCCC 05/2022

Michael Spycher, Mountain Dairy Fritzenhaus (German)
BZ_WCCC 04/2022

Bernhard Meier, Mountain Dairy Hüpfenboden (German)
Transgourmet Express_EK Gotthelf 03/2022